CINE SUNTEM

S.C. GEOMARCO CONSTRUCT S.R.L. este o companie intemeiata in anul 2006 ca urmare a cerintelor si nevoilor in plina expansiune exprimate pe piata constructiilor din Romania si, implicit, din judetul Constanta.

Personalul companiei este format din ingineri si economisti experti licentiati in domeniile tehnice de activitate si dintr-un efectiv de peste 150 muncitori calificati.

Experienta si aptitudinile dobandite in peste 30 de ani de activitate a personalului cheie din conducerea companiei au condus la realizarea a numeroase lucrari in diferite ramuri ale constructiilor, acestea ridicandu-se intotdeauna la cel mai inalt grad de calitate.

Logistica companiei si structura de personal, dotarea tehnica vasta si relatiile stranse cu colaboratorii asigura realizarea completa a proiectelor de constructii.

OBIECTIVE

Cresterea continua a calitatii serviciilor oferite in vederea satisfacerii clientilor este principalul obiectiv al companiei S.C. GEOMARCO CONSTRUCT S.R.L.

Inca de la infiintare am fixat ca obiectiv general participarea la proiecte importante in domeniul constructiilor rezidentiale, constructiilor speciale si de infrastructura.

FILOZOFIE

Implementam solutii inteligente prin utilizarea tehnologiei de ultima ora si a ideilor si conceptelor inovative, orientate catre viitor, pentru a asigura succesul proiectelor clientilor si pentru a crea entitati durabile.

Ratiunea, educatia si structura ne obliga sa tratam fiecare proiect cu responsabilitate maxima, indiferent de miza, de noi depinzand chiar vietile clientilor si a utilizatorilor finali ai constructiilor realizate.

Acordam importanta deosebita cresterii sanatoase alaturi de parteneri pentru a putea proba promisiunile fata de clienti.